kassasystemen

Uw partner in Casio kassasystemen
SE-S300-SE-S2000M

Bezoek ook onze showroom

OPENINGSUREN
Maandag - vrijdag
- 08:15 tot 12:00
- 13:15 tot 18:00
Zaterdag
- 09:00 tot 12:00

U bent hier:

Kassasysteem Casio SE-C3500

Ideaal voor elke winkel: stijlvol, modern design. In boetiekjes of cafés, bars en snackbars: het stijlvolle en moderne design van de SE-C3500 met de innovatieve functies past perfect in de moderne zakelijke wereld van detailhandel en horeca.

SE-C3500

Alles in één oogopslag: groot, functioneel, 10-regelig LCD-display

10-Zeilen LCD-DisplayEen 10-regelig display voor een maximale efficiëntie en leesbaarheid tijdens het betalen en bij het programmeren. Het display beschikt over een zwenkmechanisme voor het instellen van de kijkhoek. De achtergrondverlichting zorgt voor een goed contrast, ook in donkere omgevingen. Het kasregister met normale toetsen beschikt over maximaal 7000 artikelen/PLU's en 2 x 72 productgroepen en kan zodoende in allerlei soorten bedrijven worden gebruikt, bijvoorbeeld in winkels, cafés en restaurants, enz. Het inboeken met een scanner gaat bovendien sneller en voorkomt mogelijke fouten bij het handmatig invoeren.

Gewoon praktisch: combinatie van vlakke en normale toetsen

Individuell mit Multi-Touch ScreenDankzij een optimale combinatie van 72 toetsen op het vlakke toetsenbord en op het normale toetsenbord ernaast is eenvoudig inboeken mogelijk in alle sectoren van de detailhandel, maar in het bijzonder ook in kleine restaurants, kiosks en levensmiddelenzaken. De toetsenbordfolie van het vlakke toetsenbord kan eenvoudig en snel worden verwisseld.

Stil en snel: de 2-stationsprinter

Een stille en snelle thermische printer is ideaal in een rustige omgeving en zorgt ervoor dat er prettig met het kasregister kan worden gewerkt. Praktisch: met de 2-stationsprinter kan de kassabon voor uw klanten en een journaalstrook voor de controle en analyse van de boekingen en omzetten worden afgedrukt. Met een 58mm-bonrol voldoet de printer ook aan de eisen van drukbezochte zaken en overtuigt deze door de hoge afdruksnelheid en de uitstekende kwaliteit. Het "Drop-In"-papierladesysteem voor de eenvoudige en snelle wisseling van papierrollen en de automatische bonnenknipper zijn effectief en tijdbesparend. Bovendien kunt u uw eigen kassabon ontwerpen met een van de vooraf geïnstalleerde logo's.

Intelligent en veilig: instellen met een pc en opslaan op de SD-kaart

Speichern auf SD-KarteGebruik de SD-kaart om de gegevens naar het kasregister over te dragen. Tevens kunt u de omzetgegevens vanaf uw kasregister op een SD-kaart opslaan. Controleer op uw computer de gegevens die in CSV-formaat worden opgeslagen. Er is ook een journaalexport beschikbaar.

 

Altijd goed zicht: verstelbaar klantendisplay

Een alfanumeriek en verstelbaar klantendisplay zorgt voor een zeer goede leesbaarheid voor de klant. Dit schept bij uw klant vertrouwen in een foutloze kassabon.

Rekenen makkelijk gemaakt: rekenmachinefunctie

Een eenvoudige rekenmachinefunctie voor snel rekenen tussendoor. De rekenmachinefuncties worden alleen weergegeven.

Perfect geïnformeerd: afdrukken van bedieningsinstructies

Druk informatie en instructies af voor het instellen van de datum en tijd, voor het afdrukken van geselecteerde rapporten of instructies die verdergaande informatie over foutmeldingen geven.

Typeaanduiding SE-C3500
Kleur behuizing Zilver/zwart
Type toetsenbord Normale toetsen/vlak toetsenbord
Display Medewerker LCD met achtergrondverlichting / 10 regels met elk 26 tekens / hellingshoek instelbaar
Klanten LCD met achtergrondverlichting / 2 regels met elk 20 tekens (10-cijferige bedragen) / uittrekbaar en draaibaar
Printer Rollen 2
Type printer Thermische printer
Snelheid max. 14 regels/seconde
Rolafmeting 58 mm 0/-1 mm × ø 80 mm
Aantal artikelen/PLU's 7000
Type geldlade MB (groot)
Geheugenbescherming 2 x AA-batterijen (optioneel) / bescherming: ca. 1 jaar (bij 25 °C) / de batterijen moeten eenmaal per jaar worden vervangen
Aantal interfaces 2 x RS-232C
Voeding 100 V ∼ 240 V
Energieverbruik AC 220 V ∼ 240 V 0,26A / 110 V ∼ 0,4A
Temperatuur 0 °C tot 40 °C
Luchtvochtigheid 10% tot 90% relatieve vochtigheid
Afmetingen en gewicht 400 x 450 x 220 mm met MB-lade 10 kg

1 mei 2016: horecazaken krijgen controle

Horecazaken die verplicht zijn een witte kassa te hanteren,
kunnen zich vanaf 1 mei aan controles verwachten.
De witte kassa werd ingevoerd als middel in de strijd
tegen btw-fraude in de horecasector.

lees meer...